fbpx

Ai KURS

zamurovic.brothers

stvori, oduševi, zaradi!

Naučićemo te da praviš prava umetnička dela koristeći isključivo moć Veštačke Inteligencije (AI). Kako pronaći ideje, kako najbolje koristiti AI i kako zaraditi uz pomoć AI-a .

Ai KURS

zamurovic.brothers

STVORI, ODUŠEVI, ZARADI!

Naučićemo te da praviš prava umetnička dela koristeći isključivo moć Veštačke Inteligencije (AI). Kako pronaći ideje, kako najbolje koristiti AI i kako zaraditi uz pomoć AI-a .

Prvo da razjasnimo:

ŠTA JE AI?

AI je veštačka inteligencija koja je kao pametan robot koji, uz pomoć naših uputstava, može da stvara nove slike, priče ili pesme koristeći ono što je već video ili čuo.  Pomaže nam da napravimo nove, originalne i zanimljive stvari na zabavan način. Sve slike koje vidite na ovom sajtu smo napravili uz pomoć AI-a.

Kako
radi AI?

AI je danas dostupan svima. Internet nam omogućava da komuniciramo sa tim pametnim robotom preko raznih sajtova i programa koje ćemo te naučiti da koristiš. Sve što treba da uradimo je da otkucamo AI-u poruku šta želimo da nam napravi. 

Na primer ako napišemo AI-u da nam napravi sliku prelepog cveća, evo šta će nam napraviti:

Nije loše, zar ne? Ovo je slika koju nam je napravio AI za samo nekoliko sekundi od obične kratke poruke i ona je potpuno originalna, i to je sada naše delo na koje imamo autorsko pravo kao da smo je mi fotografisali. Ali, tu nije kraj. Ai može da nam napravi i mnogo lepšu sliku prelepog cveća, ako znamo da komuniciramo sa njim.

WOW! Ovu sliku je napravio kada smo malo bolje opisali kakvo cveće da nam napravi, kakvo svetlo da bude na slici, koje boje da koristi… Ovo već liči na umetničko delo. Može i bolje!

Ovako izgleda kada se doda i kreativna ideja da cveće lebdi i sada imamo nesvakidašnju sliku koja će sigurno privući pažnju. Ovakve slike, koje imaju dobru ideju i koje su lepe, lako se prodaju.

I ono što znamo

da je jako važno:

NE TREBA TI NIŠTA OD OPREME

Ovaj pristup umetnosti donosi brojne prednosti.

Prvo, štedi novac i vreme, jer vam nije potrebno da investirate u skupu opremu, materijale, alate ili prostor.

Drugo, AI tehnologija omogućava brže i efikasnije eksperimentisanje sa različitim stilovima i tehnikama, što može ubrzati proces učenja i razvoja umetničkog izraza.

Treće, ovakav način rada pruža priliku i onima koji nisu imali pristup umetničkom obrazovanju da istražuju svoju kreativnost i talente.

Ne treba ti ni moćan komp, ni oprema ni prostor, samo pristup internetu, a možeš sve i na telefonu da radiš.

Dakle, generisanje AI slika otvara vrata umetnosti širokom krugu ljudi, čineći je dostupnom i inkluzivnom za sve zainteresovane, bez obzira na materijalne mogućnosti.

Šta ćeš sve naučiti?

Istraživanje

Proučavanje trendova, umetničkih stilova i proučavanje tržišta kako biste identifikovali šta je aktuelno i traženo.

Razvijanje ideje

Brainstorming i vežbe za kreativno razmišljanje koje će vam pomoći da dođete do inovativnih ideja za vaše AI slike.

Pronalaženje inspiracije

Pretraga raznih izvora, kao što su Pinterest, Behance, Instagram… Kako biste pronašli inspiraciju za vaše AI projekte.

Pisanje promptova

Promptovi su poruke koje mi šaljemo AI-u i jako je bitno formulisanje jasnih i preciznih uputstva za AI alate, poput Midjourney, ChatGPT i Stable Diffusion, kako biste dobili najbolje rezultate.

Generisanje AI slika

Korišćenje AI alata za stvaranje slika na osnovu inspiracije i napisanih promptova.

Selekcija i dorada

Pregledanje generisanih slika, odabir najboljih i eventualno dorada ili kombinacija slika kako biste postigli perfektan izgled.

Prodaja

Optimizacija slika za stock sajtove, unošenje ključnih reči i opisa kako biste povećali šanse za prodaju.

Analiza i unapređenje

Praćenje uspešnosti vaših AI slika na stock sajtovima, učenje iz iskustva i unapređenje vašeg kreativnog procesa u skladu sa rezultatima.

KO SU BRAĆA ZAMUROVIĆ?

Mi smo jedni od najpoznatijih stock fotografa na svetu i već imamo svoje kurseve fotografije koje je završilo preko 2000 ljudi sa celog Balkana. Poslednjih godinu dana svakodnevno učimo o AI tehnologijama i tehnikama, usavršavamo naše znanje, a iskustvo iz dugogodišnjeg bavljenja fotografijom prenosimo u kreiranje AI slika. Napravili smo niz jasnih tutorijala i primera uz koje svako može da dobije sjajne rezultate. 

Znamo da verovatno

IMAŠ PUNO PITANJA

Zato, evo ukratko kako kurs funkcioniše:

PRIJAVI SE

Hej! Razumemo da možda nisi siguran da li je ovaj kurs pravi izbor za tebe, ali veruj nam kada kažemo da smo ga osmislili sa puno ljubavi i pažnje kako bismo ti pomogli da razviješ svoju kreativnost i ostvariš svoje snove.

Ovaj kurs ti nudi priliku da istražiš svet AI umetnosti, bez obzira na tvoje prethodno iskustvo. Ponekad je teško napraviti prvi korak, ali mi smo ovde da ti pružimo podršku i znanje koje ti je potrebno da uspeš u ovom uzbudljivom poduhvatu.

Zato se opusti, prijavi se na kurs i otkrij svet neograničenih kreativnih mogućnosti. Ne gubi vreme razmišljajući – zajedno ćemo učiniti da tvoje ideje ožive! Prijateljski savet: nemoj čekati predugo, mesta se brzo popunjavaju. Vidimo se na kursu!

 Cena kursa je 299$ ili 3 mesečne rate po 99$ i pristup kursu traje 3 meseca.

Mesta su ograničena
trenutno je u toku upis na Ai Kurs
i traje do 15. Aprila

Popuni prijavu, zauzmi svoje mesto i počni odmah.

Nakon što popuniš prijavu, kontaktiraćemo te kako bi ti objasnili naredne korake.

Mi smo uložili ogromno vreme i energiju da ti prenesemo svoje znanje i pomognemo da u ovome uspeš. Želimo da ti pružimo garanciju, i zato, ukoliko iz bilo kog razloga kurs nije ispunio tvoja očekivanja možeš nam pisati u prvih 30 dana i vratićemo ti novac.

© 2023 Zamurovic Brothers. Uncut Creative LLC All Rights Reserved
Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.
Privacy Policy Terms of Service  Security Capabilities